Wednesday, 26 December 2012

Adik oh Adik.. =D


my heart <3
xde bintik hitam..aisyehh !! hak2.. :p

Assalamualaikum ....
Dengan rase kebosanan yang agak terlampau nie...aku x tau nak buat ape..mengadap lappy yg xde ape2..asyik men game..dgr lagu..dgr ngaji surah2 penting :) wooow ~ .. so very..so very..and so very boring !! kelas x start lagi..haishh.. hujan2 nie sedap tido..and makan..haha..maklom laa..hujan2 nie cpt lapar an..lpas penuhkan tngki mmg mate nie dgn sndri nak pejam..adess ~ ..xtau nak buat ape laa..katil memanggil2..hehe..kiss the rain.. !!dlm bberape hari nie mcm2 berlaku..what happen ? tralalalala ~ ..

baru nie result sem stu aku kuar..tau dpt brape ?hehhe..seriusly nak tau ? urm..3.36 je.. :( sedih r..ingtkn dekan ke 4 flat ke..tp xpe..usha lagi..doa,usaha,ikhtiar..tawakkal.. !! aja2 fighting ! kekeke..nie dh msuk sem 2..sem ni short sem..stdy 4 bulan je..skali final..mak yooo ~ ..mane aku nak fulun..? mne aku nak buat itu..and ini ? boleh ke ? confiden wada ! what you want, you can !!! ape punye bhase laa..rojak buah !! haha.. =D .if kite nak,tp x usaha mustahil mnde tu boleh dtg dgn begoleknye kan ? but,if kite usha,compem dpt insyaallh..x dpt nak buat mcm mne..rezeki Allah..:)

today !
my mum rajin plak nak call :p engt kan ape..rupenya shering problem laaa..hehe.. mum ! i lup you..i miss you laa..hahaha.. ape ke kne dgn adik angah sorang nie ?angah ~ ! mak mintak kau nie..nsihat skit adik kau nie..mak pon x fhm laa..asyik2 mintak balik..mcm2 excuse and reason dye kasi kat ustzh sbb nk balik punye hal..

what up mum?

lol,mak suh kau blajar laa..bukan duk asrama suh meratap nak balik..dh sah gian phone minah nie ..haha..baru msuk tahfis smggu dua dh 3 4 kali kau balik umah ye budak ?mentng2 kau dekat..siap kau ! huhu... haa, ape mslh nye..blajr je situ..mak suh kau pandai ngaji.tajwid sume..pandai agame..tau bce yassin..mak ayah mintak kita yg bce yassin,kita yg mndikan jenazah dorang nnt bile dh smpai mse :) mak nak ank laki mak yg imamkan solat jenazh.. mak mintak tu je dik oii.. kita nie xde la bijak and sng mcm org len dik oii..angah pon cube sdaye upaya buat yg terbaik..bhagiakan mak and adk2 angah nie ... peace no war !soo,kau kne fkir2kan mnde nie..4 you future life..ke life future ?lantak laa pape pon..haha...kite ke syurga sme2..dgn mak..dgn arwah najihah :))

hari nie keje angah pujuk kau je kan? untong sngt wahai NURUL ATIQAH SYAHIDA BINTI ROSLAN !! ...adik bertuah ~ ..angah mintak kau sorng je jdi hafizah dlm fmly..angh x mmpu.tak x hbis pon...so,dduk situ jgn kcwekan sape2..masuk kls..jgn dilyan penyakit tu..nak mujur ayah nak tanggung kite blajr..ksempatan yg ade kite gunekan..tp engt..jgn gunekan kesempatan di ats ksempatan yg xde makne..huhu..ayat mkan dalam sih..jgn sedih plk angh mrh2 dlm fon..bukn ape..angh syg adik2 angh..tapiii ~ ..kmu buat mak mrh..dan angh akan mrh sape buat mak mrh..kamu fhm angh mcm mne kan ? tegas dgn adik2..angh nak bwk fmly ke syurga..insyaallh..kamu stdy btol2..hafal quran dgn baik..ud'uli mirran mutamassirran..insyaallh.. !!!

nie lah adik aku yg sorng..blom yg laen..maklom laa..adik gegirl..cengeng skit..cepat mecok..haha..
adooii..fening2 klau adik2 sume mcm nie..haha..

hope sume slmat ye mum ! love you til jannah ! <3

salam alaik !

publish !!

2 comments:

  1. seorang angah yg baik :)
    singgah + follow
    jom singgah blog sy

    ReplyDelete
  2. syukran :) sbgai kakak/angah..and anak pde mak..pmbntu penasihat..orait..insyaallah..

    ReplyDelete